Logo winterswijkseweekkrant.nl


Op de stand van Hibernes konden jongeren kennismaken met de Techniek van de Toekomst. (Foto PR)
Op de stand van Hibernes konden jongeren kennismaken met de Techniek van de Toekomst. (Foto PR)

Grensoverschrijdende Techniekdag voor Hibernis geslaagd

WINTERSWIJK - Het team van softwarebedrijf Hibernis kijkt terug op het zeer geslaagde grensoverschrijdende Techniekdag die afgelopen zaterdag in Bocholt werd gehouden. ''We waren blij verrast dat er zoveel jongeren uit deze regio naar Bocholt waren gekomen en onze stand hebben bezocht'', zo laat het team weten.

Op de stand van Hibernes kon men kennis maken met de Techniek van de toekomst. Zoals een dinosaurus via de Microsoft HoloLens; een 3-D bewerking via de Hewlett-Packard Sproud; CarePoint applicatie om patiënten te laten slapen en wakker maken; Leap-Motion Sensor technologie en Grijsen was present met een intelligente prullenbak

Geen droge software, maar moderne en leuke toepassingen. Techniek leeft en heeft de toekomst. Hibernis is als ambassadeur van Smart Industry Nederland blij dat er zoveel jongeren interesse hebben in techniek. ''Als makers van speciale software die op maat wordt gemaakt en toegepast wordt, wWaren wij erg enthousiast over deze dag. Dit brengt jongeren dichtbij de techniek. En voor ons als erkend leerbedrijf de mogelijkheid om ons te presenteren en uit te nodigen om hun stage plek bij ons mogelijk te komen volgen.''

100% Winterswijk
Op de stand stond ook een grote televisie met een permanente presentatie van 100% Winterswijk. Vele (vooral Duitse) bezoekers keken hun ogen uit wat er allemaal in Winterswijk geboden wordt op het gebied van wonen werken en recreëren.

Hibernis BV stond in Bocholt naast Hittech Bihca BV ook als vertegenwoordiger van de OWIN om Winterswijk als Smart Industry gemeente te vertegenwoordigen. De OWIN was één van de sponsoren van deze dag.

Kijk voor meer informatie op hibernis.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox