Logo winterswijkseweekkrant.nl


De theaters in Oost-Gelderland hebben een geheim programma in petto.
De theaters in Oost-Gelderland hebben een geheim programma in petto. (Foto: Peter van Tuijl)

Ga mee op Blind Date! Voor 'n tientje naar het theater

De theaters in Oost-Gelderland trappen op vrijdag 29 september om 20.15 uur trappen gezamenlijk het nieuwe theaterseizoen af met een Blind Date-voorstelling. Elk theater heeft een geheim programma voor die avond in petto. Van dans en muziek tot toneel of misschien wel cabaret. Voor slechts tien euro kan men erbij zijn. Iedereen is welkom.

REGIO - Het is inmiddels traditie dat de theaters in Oost-Gelderland bij de start van het nieuwe theaterseizoen een ludieke openingsactie organiseren. Deze actie is in het leven geroepen om het publiek weer op te warmen voor een nieuw theaterseizoen boordevol spraakmakende voorstellingen van divers pluimage. Ook worden alle theaterliefhebbers uitgedaagd om eens een keer naar een ander theater te gaan. Men weet niet welk genre men bij de Blind Date-voorstelling voorgeschoteld krijgt. Zo beleeft men een verrassende avond in één van de mooie theaters die onze regio rijk is.

Deelnemende theaters
De deelnemende theaters zijn Schouwburg Amphion, Gruitpoort, Het Musiater, De Storm, DRU Cultuur Fabriek, Hanzehof, Schouwburg Lochem, Streektheater de Pol, Barghse Huus en Klein Theater Dinxperlo. Kijk voor de complete theaterprogramma's en voor het bestellen van toegangskaarten op de websites van de deelnemende theaters.

Blind Date-voorstelling, vrijdag 29 september, aanvang 20.15 uur, prijs: 10 euro

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox