Logo winterswijkseweekkrant.nl


Karin Schakelaar in haar nieuwe bewegingsstudio. (Foto: Lineke Voltman
Karin Schakelaar in haar nieuwe bewegingsstudio. (Foto: Lineke Voltman (Foto: Lineke Voltman)

Fitter worden bij Bewegingsstudio Schakelaar

Karin Schakelaar opent dinsdag 12 september haar Bewegingsstudio Schakelaar aan de Meddosestraat 14a. "Bewegen helpt je om fitter te worden, een betere conditie te krijgen en lekkerder in je vel te komen zitten", is Karin van mening. Dat is de reden waarom ze haar bewegingsstudio is gestart. In de praktijk staan zeven bewegingsbanken, elk goed voor een bepaalde spiergroep van het lichaam.

WINTERSWIJK - "Niet iedereen wil naar de sportschool, dus is dit een goed alternatief. Je beweegt onbelast, de bank ondersteunt de bewegingen, zodat je nooit overbelast raakt. Het is ook mogelijk om extra oefeningen erbij doen waardoor de training zwaarder wordt. Het stimuleert de bloedcirculatie en je voelt je fitter. Een uur op de banken staat gelijk aan zeven uur intensieve grondoefeningen. Met name voor cliënten met nek- en rugklachten, reuma en artrose zijn bewegingsbanken ideaal."

Opleiding
Na een opleiding te hebben gevolgd heeft Karin twee maanden in een praktijk in de regio meegelopen. "De instelling van de bank is belangrijk, met name voor mensen met bijvoorbeeld een nieuwe heup of lichamelijke klachten. Dan begin ik met enkele minuten en werk toe naar de maximale acht minuten per bank."

Openingstijden
De openingstijden zijn van dinsdag- tot en metvrijdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur en dinsdag- en woensdagavond van 18.30 tot 22.00 uur. De eerste les is gratis. Voor informatie over prijzen kijk op bewegingsstudioschakelaar.nl of via info@bewegingsstudioschakelaar.nl. Tel. 06-40683183.

 

 

 

 

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox