Logo winterswijkseweekkrant.nl


WAS start schilderseizoen met open atelier

De Winterswijkse Academie voor Schilderkunst (WAS) gaat op vrijdag 15 september van start met het Open Atelier aan de Laan van Hilbelink 6 [bedrijvencomplex de Morsepoort] in Winterswijk, van 16.00 tot 20.00 uur, daarmee begint het cursusseizoen 2017-2018.

Vrijblijvend kennismaken met bestuur en docenten en medecursisten van de WAS en eventueel inschrijven voor één van de 7 schildercursussen. Er is natuurlijk koffie en thee, de docenten van de WAS zullen graag meer vertellen over de mogelijkheden bij de Winterswijkse Academie voor de Schilderkunst.

De eerste periode van 13 wekelijkse lessen van 2,5 uur start in de week van maandag 18 september en loopt tot de kerstvakantie. Half januari 2018 start dan de tweede periode van 13 lessen die duurt tot half april. Het schilderseizoen wordt rond tussen half april en half mei afgesloten met de jaarlijkse expositie en het 'Boergondisch Buitenschilder-weekend', waaraan alle cursisten gratis kunnen deelnemen.

Beginners en gevorderden
Alle cursussen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en voor jong en oud. De cursussen kenmerken zich door lessen in kleine groepen, de persoonlijke begeleiding door professionele kunstenaars die de cursisten stimuleren een eigen weg te vinden in de creatieve ontwikkeling om tot de gewenste resultaten te komen.

Op de meeste cursussen is nog wel een plekje beschikbaar, zowel bij Vic Hulshof op de maandagmorgen, maandagmiddag, maandagavond en dinsdagavond, als bij Robert Jansen op de woensdagmorgen, woensdagavond en donderdagavond.

Ook reeds ingeschreven cursisten zijn van harte welkom voor de warming-up met koffie, thee en inspiratie tijdens het Open Atelier!
Meer informatie bij het secretariaat van de WAS: Vic Hulshof, tel: 0543-522881 of op de website van de WAS: winterswijkseacademie.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox