Logo winterswijkseweekkrant.nl


Het Oost Gelders Jeugd Orkest viert haar tiende concert in sporthal de Sonders in Beltrum extra feestelijk met een terugblik op eerdere concerten.
Het Oost Gelders Jeugd Orkest viert haar tiende concert in sporthal de Sonders in Beltrum extra feestelijk met een terugblik op eerdere concerten. (Foto: PR)

Oost Gelders Jeugd Orkest viert tiende concert met Flashback

REGIO - Het Oost Gelders Jeugdorkest (OGJO) onder leiding van dirigent Henk-Jan Heijnen brengt op zondag 8 oktober het jubileumconcert Flashback in Sporthal de Sonders te Beltrum.

Met deze tiende OGJO-editie bestaat het orkest vijf jaar. Daarom wordt met dit feestelijke concert teruggeblikt op de mooie eerdere concerten en gemaakte herinneringen. Dit doen de muzikanten samen met de deelnemers van toen en nu. Het repertoire bestaat uit een door de deelnemers zelf gemaakte selectie van de beste muziek uit de eerdere edities. Denk hierbij aan nummers als Innuendo (Queen), Sorry (Kyteman) en How to Train Your Dragon (John Powell). Daarnaast treden ook bekende artiesten uit eerdere edities opnieuw op, zoals zanger Rutger de Vries, Maartje Waanders en haar zangleerlingen, zangeres Elles Tetelepta en dansers onder leiding van Tim Aafjes.

Projectbasis
Het Oost Gelders Jeugdorkest is een uniek harmonieorkest op projectbasis dat enthousiaste jonge muzikanten in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar de kans geeft mooie showconcerten te verzorgen. De muzikanten zijn afkomstig van zo'n 25 verschillende orkesten uit de regio. Na slechts een kennismakingsrepetitie en een repetitieweekend verzorgen zij een concert. Na negen succesvolle edities in Groenlo, Ulft, Dinxperlo en Winterswijk is het nu tijd voor de tiende OGJO-editie: 'Flashback'!

Kaarten bestellen
Het concert Flashback vindt plaats op zondag 8 oktober om 14:30 uur in Sporthal de Sonders (Avesterweg 1, Beltrum). Kaarten zijn voor 17,50 euro (inclusief pauzedrankje en garderobe) verkrijgbaar via www.ogjo.nl. Voor jeugd t/m 14 jaar 7,50 euro.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox