Logo winterswijkseweekkrant.nl


Foto: Rijssense Muziekschool

Muziekdag bij Kringloop Aktief Winterswijk

WINTERSWIJK - Op zaterdag 24 juni staat de kringloopwinkel van Aktief in Winterswijk de hele dag in het teken van muziek. Maandenlang zijn allerlei muziekinstrumenten opgespaard, van gitaren tot trompetten en van keyboards tot accordeons. Ook zijn er muziekinstrumenten speciaal voor kinderen te koop.

Verder gaat op de Muziekdag een ruim aanbod aan cd’s, dvd’s en singles en elpees (vinyl, heet dat tegenwoordig) in de verkoop. Van Bach tot Kensington en van BZN tot ACDC. Op diverse plekken in de winkel zijn boeken en tijdschriften met muziek als onderwerp te vinden.

Uiteraard is er ook op audiogebied veel te koop: tuners, dvd-spelers, versterkers en andere audio. En een aantal hele mooie tv’s, al hoeft daar niet per se muziek uit te komen. Zelfs op de kledingafdeling zal te zien zijn dat muziek deze zaterdag de rode draad is.

Livemuziek is er van De Bunkies. Ze laten de hele dag hun uitgebreide en gevarieerde repertoire horen (met uiteraard af en toe een welverdiende pauze). Koffie, thee en ranja zijn gratis. Een broodje hamburger is voor een euro verkrijgbaar.

De Muziekdag duurt van 10 tot 17 uur, Kringloop Aktief is te vinden aan het Handelscentrum 6 te Winterswijk.

Reageer als eerste
Meer berichten