Logo winterswijkseweekkrant.nl


Foto: Ron Rensink

Voorinschrijving Internationale Fietsvierdaagse

WINTERSWIJK - In de week van 19 juni tot en met 24 juni kunnen de fietsliefhebbers zich bij de VVV in Winterswijk inschrijven voor de Internationale Fietsvierdaagse, die van dinsdag 27 juni t/m vrijdag 30 juni wordt gehouden.

Een startkaart voor vier dagen kost dan 10 euro, terwijl deze bij het startpunt 12 euro kost. Tijdens het evenement kan er iedere dag tussen 9.00 en 12.00 uur worden gestart voor uitgepijlde fietstochten van 25, 40 of 60 km. De tochten gaan door het Winterswijkse buitengebied en het aangrenzende Duitse grensgebied. Op de eerste dag gaan de routes richting Aalten en Bredevoort. Woensdag 28 juni wordt de 'Duitslanddag' naar onder andere Borken/Gemen en de Pröbstinger See. Donderdag gaat het in noordoostelijke richting Meddo, Zwillbrock en Vreden. Op de slotdag blijven de fietsers de hele dag op Nederlands grondgebied en komen onder andere in Groenlo, Lievelde, Vragender en Miste. Onderweg zijn er muzikale optredens en folkloristische activiteiten.

Start en finish zijn bij het sportcomplex 't Huitinkveld aan de Bataafseweg. Ook kunnen de mensen 1 dag meefietsen, hiervoor zijn bij het startpunt dagkaarten verkrijgbaar voor € 3,50
fiets4daagsewinterswijk.nl

Reageer als eerste
Meer berichten